header

Aandoeningen

Hart- en vaatziekten

Reguliere zorg

Het focus van Cavari ligt op zorg voor cardiologische patiënten die klachten blijven houden, ondanks elders aan hen besteedde zorg. Hierbij willen we zo nodig altijd breder kunnen kijken, zie bij Integratieve zorg.

Bij uitzondering doen we een second opinion mono cardiologisch.


Integratieve zorg  

Verwijzingen voor multidisciplinaire diagnostiek en behandeling van patienten met bekende hartaandoeningen zijn welkom. Veel mensen met hartklachten houden meer klachten en beperkingen dan hun behandelend cardioloog kan verklaren. Cavari heeft hiervoor een speciaal onderzoek en behandel programma.


Hartrevalidatie plus

Cavari Clinics heeft een speciaal revalidatie programma voor hart patiënten bij wie de reguliere hart revalidatie onvoldoende effect had. 


Arbocuratief

Veel mensen met hartklachten verzuimen langer dan op grond van objectief meetbare hartfunctie of kracht te begrijpen is. Er zijn lange wachttijden voor hartrevalidatie en effecten zijn vaak beperkt of tijdelijk. Cavari is gespecialiseerd in het concreet vaststellen van beperkingen bij hartziekte en het opstellen en inrichten van behandelingen gericht op snel en maximaal herstel.

Hoe ziet het traject eruit?
Onze specialisten
Lees alles over Cavari
"De hulp die ik zo hard nodig had en in het ziekenhuis niet kon krijgen"
Bekijk alle patiëntenverhalen