header

Aandoeningen

Houding- en bewegingsapparaat

Cavari heeft  aparte diagnostische straten  en behandellijnen voor verschillende aandoeningen van het houding en bewegingsapparaat voor specifieke doel groepen. Dit varieert  van diagnostiek en behandeling van enkelvoudige schouder problematiek tot multidisciplinaire revalidatie na ernstig trauma met multipele fracturen en chronisch pijnsyndroom.


Geïntegreerde Medisch Specialistische zorg

Patiënten voor reguliere revalidatie zorg kunnen we alleen in multidisciplinaire setting zien. Er moet dan tevens een vraag zijn om mentale oorzaken van klachten in de beoordeling mee te nemen. 


Arbocuratief

Alle diagnostische vragen zijn welkom en kunnen in principe door ons beantwoord worden, zowel monodisciplinair als multidisciplinair. Behandelingen kunnen bij Cavari plaatsvinden of onder regie van Cavari elders.

Bijvoorbeeld: veel werknemers vallen uit met schouder, nek of rug klachten. Cavari heeft hier apart diagnostische straten voor ingericht en behandellijnen. Onze ervaring is dat bij deze groep patiënten het zeer van belang is hen snel na ontstaan klachten te zien opdat op basis van de juiste diagnose en behandeling kan worden gegeven

Hoe ziet het traject eruit?
Onze specialisten
Lees alles over Cavari
"De hulp die ik zo hard nodig had en in het ziekenhuis niet kon krijgen"
Bekijk alle patiëntenverhalen