header

Aandoeningen

Neurologische aandoeningen

Cavari Clinics heeft de beschikking over een breed team van ervaren specialisten op het gebied van de neurologie en aanpalende specialismen.  

De ervaring leert dat een multidisciplinaire aanpak vaak aangewezen is om tot de juiste diagnose en verder beleid te komen.

Bij Cavari zien we veel mensen met neurologische of neurologisch getinte klachten, nog geen duidelijk neurologische oorzaak voor is vastgesteld (tintelingen, partiële uitval, loopstoornissen, migraine, enz.). 

Doordat we de beschikking hebben over verschillende neurologen, alle vormen van beeldvorming en ook een zeer ervaren neuroradioloog in het team hebben lukt het vaak om alsnog duidelijkheid te brengen. 


Andere voorbeelden van de Cavari-doelgroep

We zien we in toenemende mate werknemers met cognitieve problemen leidend tot beperkingen in het beroepsmatig functioneren waarbij het de vraag is of er sprake is van onderliggend neurologisch lijden of dat er aan andere oorzaken gedacht moet worden. 


Ook onderzoeken we regelmatig slachtoffers van ernstige ongelukken met de vraag om het neurologisch substraat van de vaak chronische klachten aan te tonen dan wel uit te sluiten en behandelmogelijkheden in kaart te brengen en zo mogelijk te leveren.
Hoe ziet het traject eruit?
Onze specialisten
Lees alles over Cavari
"De hulp die ik zo hard nodig had en in het ziekenhuis niet kon krijgen"
Bekijk alle patiëntenverhalen