header

Aandoeningen

Psychiatrie en werk

Diagnostisch onderzoek

Op het gebied van de  psychiatrie doen we arbocuratieve expertises waarbij ook altijd somatisch medisch specialistisch onderzoek gedaan wordt om bijdragende somatische factoren volledig in kaart te brengen.

Arbocuratief behandeltraject 

Wanneer bij een expertise blijkt dat de betrokken werknemer in de specifieke medische doelgroep van Cavari valt kan in overleg met de bedrijfsarts en werkgever desgewenst een arbocuratief behandeltraject ingericht worden.

Indien dit niet het geval is wordt een advies gegeven hoe en waar de behandeling het beste vorm gegeven kan worden indien van toepassing.

Re-integratie

Werkomstandigheden hebben een grote invloed op de gezondheid. Cavari Clinics laat om die reden arbeidsomstandigheden in onderzoek, behandeling en re-integratie zwaar meewegen. We begeleiden de re-integratie in samenspraak met de bedrijfsarts en werkgever vaak zelf. Dit resulteert altijd in een behandeling op maat met vaak niet-standaard oplossingen. 

Dit is bijvoorbeeld van belang bij de behandeling van onverklaarde klachten of een posttraumatische stressstoornis na een bedrijfsongeval.

Hoe ziet het traject eruit?
Onze specialisten
Lees alles over Cavari
"De hulp die ik zo hard nodig had en in het ziekenhuis niet kon krijgen"
Bekijk alle patiëntenverhalen