Nieuws

Zin en Onzin van Second Opinions

14-December-2016 / Geschreven door S.D. Ebbinge

Met gepaste trots presenteren wij het derde boekje van Cavari Clinics: Zin en Onzin van Second Opinions. 

De Nederlandse Gezondheidszorg is goed en er mede de oorzaak van dat veel mensen in goede gezondheid lang leven. Er is echter ook een groep patiënten die, door de vele schotten in gezondheidszorg, niet beter worden met soms zeer schrijnende gevolgen.

Cavari Clinics levert o.a. medisch specialistische zorg op maat voor mensen met een lichamelijke ziekte, die in de tweede lijn behandeld moet worden maar, achteraf bezien, niet de juiste zorg hebben gekregen en klachten houden. Dit komt vaak doordat de Nederlandse gezondheidszorg in zeer veel verschillende domeinen is georganiseerd, waartussen samenwerking niet optimaal is.

Door per patiënt het juiste team van medisch specialisten samen te stellen en via korte lijnen op een andere manier samen te werken, lukt het bij Cavari meestal wel om een oorzaak en oplossing te vinden c.q. een diagnose te stellen en een adequate behandeling te bepalen.

In dit boekje hebben we een aantal van dergelijke patiëntentrajecten verzameld, waarbij we steeds tot verrassende conclusies en oplossingen kwamen.

Wellicht leuk om het boekje eens te lezen de komende tijd. 
Mocht u liever een boekje per post ontvangen, dan horen wij dat uiteraard graag.

Zin en Onzin van Second Opinions