header

Patiënten verhalen

Functionele stoornissen

Quote

“Als je hand niet goed werkt, dan denk je toch aan een lichamelijke oorzaak lijkt me. Dat deed ik ook vele jaren en elke keer dat ik een andere specialist raadpleegde was ik weer teleurgesteld dat er niets werd gevonden. Ik dacht aan Lyme, MS en wat niet al. Via mijn huisarts kwam ik bij Cavari Clinics terecht. Het unieke aan Cavari Clinics was dat men daar maximaal onderzoek deed naar een mogelijke lichamelijke oorzaak (t.m. overleg met collega in Universitair ziekenhuis) en ook onderzoek deed naar de mentale aspecten en situatie. Na het onderzoek bij Cavari kon ik eindelijk accepteren dat er geen lichamelijke oorzaak te vinden was en na een gecombineerde behandeling van een half jaar zijn mijn klachten goeddeels verdwenen. Opvallend positief heb ik bij Cavari de teamgeest en de manier van communiceren ervaren. 

Boekje met patiëntenverhalen 

Enige tijd geleden hebben wij een aantal patiënten die een Cavari-traject hebben gehad, gevraagd om te beschrijven wat zij als 'anders' aan Cavari hebben ervaren.

Hun geanonimiseerde verhalen, hun kijk op de zaak en ons commentaar staan beschreven in het boekje 'Cavari Clinics: specialistisch teamwork geeft de doorslag.


U kunt het boekje bij Cavari aanvragen of hieronder downloaden.

Cavari Clinics. Specialistisch teamwork geeft de doorslag