header

Patiënten verhalen

Klachten van het zenuwstelsel

Quotes

“Mijn 2e hernia kreeg ik toen ik 40 was. Na een paar weken bedrust met vreselijke pijn en het perspectief een van een neurologisch consult over een maand, bood mijn werkgever me een consult Cavari Clinics aan. Omdat ik zo veel pijn had belde me eerst een specialist op voor een telefonische intake. Vervolgens werd ik binnen 4 dagen gezien door een revalidatiearts en fysiotherapeut. De zelfde week werd een MRI gemaakt en werd me een wortelblokkade aangeboden. 4 dagen na de blokkade verminderde de pijn enorm en na een paar weken kon ik weer min of meer normaal functioneren. Alles dankzij kundig en snel acteren binnen Cavari”

  
“Ik had altijd al een slechte rug. Ben drie maal aan een hernia geopereerd; de derde keer vanwege een complicatie die optrad bij de tweede operatie. Ik had erg veel last van zenuwpijn. Via mijn werkgever kwam ik bij Cavari terecht. Alles werd hier op een rijtje gezet, nieuwe MRI’s werden gemaakt. Ik startte een behandelprogramma met als oogmerk de klachten te verminderen. Dit lukt met ongeveer 30%. Vervolgens werd me vanuit Cavari Clinics een pijnspecialist elders in Nederland voorgesteld. Door zijn acties is er een verdere vermindering van klachten opgetreden met 30%. Mijn kwaliteit van leven is nu weer veel beter. Ik heb het gevoel dat het Cavari team mijn probleem echt als haar probleem heeft opgepakt en me zodra zij het gevoel hadden, onze acties hebben geen zin meer, een volgend passende professional voor me gezocht en gevonden hebben. Ketenzorg zoals het hoort.”

Boekje met patiëntenverhalen 

Enige tijd geleden hebben wij een aantal patiënten die een Cavari-traject hebben gehad, gevraagd om te beschrijven wat zij als 'anders' aan Cavari hebben ervaren.

Hun geanonimiseerde verhalen, hun kijk op de zaak en ons commentaar staan beschreven in het boekje 'Cavari Clinics: specialistisch teamwork geeft de doorslag.


U kunt het boekje bij Cavari aanvragen of hieronder downloaden.

Cavari Clinics. Specialistisch teamwork geeft de doorslag