header

Patiënten verhalen

Moeheid

Quote

“Dat mijn moeheid niet normaal was wist ik wel. De dokters die ik raadpleegde konden er niet veel mee; “er mee leren leven”; “het zal wel vanzelf overgaan” hoorde ik vaak. Mijn moeheid, die ontstaan was na een infectie ging echter niet over. Cavari werd me aangeraden door de huisarts. Het allereerste wat me opviel dat ik zeer serieus genomen werd door alle artsen bij Cavari. Een van de artsen, die ik sprak was ook een immunoloog en hij constateerde een geactiveerd immuunsysteem als mogelijke oorzaak. Hiernaast waren er ook allerlei mentale problemen, maar ik ging en blijkbaar onterecht van uit dat ze door de moeheid waren veroorzaakt. Ben behandeld bij Cavari en kan me nu weer normaal inspannen en doen. Hoop dat meer mensen door Cavari behandeld kunnen worden."

Boekje met patiëntenverhalen 

Enige tijd geleden hebben wij een aantal patiënten die een Cavari-traject hebben gehad, gevraagd om te beschrijven wat zij als 'anders' aan Cavari hebben ervaren.

Hun geanonimiseerde verhalen, hun kijk op de zaak en ons commentaar staan beschreven in het boekje 'Cavari Clinics: specialistisch teamwork geeft de doorslag.


U kunt het boekje bij Cavari aanvragen of hieronder downloaden.

Cavari Clinics. Specialistisch teamwork geeft de doorslag