header

Patiënten verhalen

Pijn

Quotes

“Na mijn auto-ongeval waarbij ik vier dagen in coma ben geweest, bleef ik hoofdpijn en concentratieproblemen houden. Iedereen zei dat ik ermee moest leren leven en misschien nog beter zou worden, maar dat gebeurde niet. Door de hoofdpijn raakte ik steeds meer ontregeld, sliep slecht, werd moe en kon niet meer goed werken. Via een re-integratie bureau kwam ik bij Cavari Clinics. Ik zit nog midden in de behandeling, het gaat inmiddels een stuk beter. De begeleiding en communicatie bij Cavari Clinics is een verademing met wat ik heb meegemaakt elders. Voelt geweldig goed.”


“Ik werd vanwege mijn handpijn en een prikkelbare stemming als gevolg daarvan, door de UWV dokter voor onderzoek naar Cavari Clinics verwezen. Ik had daar eerst geen zin in. Groningen is voor mij ver weg en ik had al veel dokters bezocht. Ben toch gegaan omdat ik niet echt een andere keus had en bij Cavari Clinics werd ontdekt dat ik een vorm van reuma had, die behandeling behoefde. Door Cavari ben ik vervolgens snel verwezen naar een deskundig reumatoloog in een ziekenhuis bij mij in de buurt. Voel me zeer goed geholpen en het was de reis met hotelovernachting meer dan waard”.

Boekje met patiëntenverhalen

Enige tijd geleden hebben wij een aantal patiënten die een Cavari-traject hebben gehad, gevraagd om te beschrijven wat zij als 'anders' aan Cavari hebben ervaren. Hun geanonimiseerde verhalen, hun kijk op de zaak en ons commentaar staan beschreven in het boekje 'Cavari Clinics: specialistisch teamwork geeft de doorslag'. 

U kunt het boekje bij Cavari aanvragen of hieronder downloaden.

Cavari Clinics. Specialistisch teamwork geeft de doorslag