header

Patiënten verhalen

Skelet- en spierklachten

Quotes 

“Ik had als ondernemer al jaren last van rugpijn. Ik sliep slecht, werd chagrijnig en zat niet lekker in mijn vel. Al twee jaar liep ik bij verschillende fysiotherapeuten en bezocht een privé kliniek. Niets hielp en veel tegenstrijdige berichten. Na goede verhalen uit mijn omgeving kocht ik een Health Check en diagnostisch onderzoek in. Overall had ik een goede gezondheid, maar mijn bouw, houding en manier van lopen en bewegen werd verantwoordelijk gehouden voor de rugpijn. Ik werd vervolgens 3 x week behandeld door een van de fysiotherapeuten van Cavari en kreeg een strak oefenschema. Resultaat: ik ben pijnvrij, slaap weer en functioneer weer zoals het moet. Prima werk!"


 “Mijn rechter knie deed pijn. Arthrose zij de huisarts, de orthopeed bevestigde dat en gaf aan maar 1 remedie: nieuwe knie. Hij vond me daar te jong voor. Kwam bij Cavari terecht via de bedrijfsarts. Daar werd ik gezien door twee medisch specialisten en een fysiotherapeut; er werd een MRI gemaakt en been foto’s. Conclusie: ja er is arthrose, maar de benen stonden ook niet goed en de enkelgewrichten zaten vast. Volgens Cavari zouden de klachten aanzienlijk kunnen verbeteren door aan de slag te gaan met beenstand, verbetering van beweeglijkheid gewrichten en specifieke training. Men heeft gelijk gehad. Ik heb vrijwel geen pijn meer! Opvallend bij Cavari Clinics: no nonsense benadering en je wordt behandeld als klant!"

Boekje met patiëntenverhalen

Enige tijd geleden hebben wij een aantal patiënten die een Cavari-traject hebben gehad, gevraagd om te beschrijven wat zij als 'anders' aan Cavari hebben ervaren.Hun geanonimiseerde verhalen, hun kijk op de zaak en ons commentaar staan beschreven in het boekjes 'Cavari Clinics: specialistisch teamwork geeft de doorslag.U kunt het boekje bij Cavari aanvragen of hieronder downloaden.

Cavari Clinics. Specialistisch teamwork geeft de doorslag