header

Verwijzer verhalen

Ervaringen van huisartsen


“Korte overleglijnen bij Cavari Clinics. Je weet van te voren wie er naar je patiënt kijkt. Ik verwijs vooral mensen, waarbij ik gevoel heb dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht het geval lijkt.”


“Korte toegangstijden, snel bericht terug en wat ik prettig vind is dat de uitslagen van onderzoek altijd door de specialisten zelf met de patiënten worden doorgenomen en zij ook een brief krijgen met duidelijke uitleg.”


“Ik had een twee jonge patiënten in mijn praktijk met moeheidsklachten, die niemand begreep. Cavari heeft daar verrassende bevindingen bij gedaan en in beide gevallen voor een oplossing gezorgd”. Bij de ene patiënt voor een passende verwijzing via Cavari en bij de andere patiënt een Integraal behandeltraject bij Cavari Clinics.” 


“De patiënt, die ik verwezen heb, was “uitbehandeld” in het ziekenhuis. Hij hield echter klachten van pijn op de borst na een bypass operatie en revalidatie. Cavari keek breed, constateerde o.a. een stemmingsstoornis. Na een behandeltraject bij Cavari kon mijn heer zijn leven weer volledig oppakken.”