header

Specialisten

Nienke van Beest

Ik ben Nienke van Beest en ik werk met erg veel plezier als fysiotherapeut bij Cavari Clinics.

Het bewegend functioneren van de mens heeft mij altijd al zeer geboeid. Daarom heb ik ook de opleidingen CIOS en later Fysiotherapie gedaan.

Inmiddels ben ik vijf jaar werkzaam als fysiotherapeut en kan ik binnen Cavari Clinics mijn sterke competenties goed benutten. Als team hebben we een brede, effectieve kijk op de gezondheidsproblemen van de patiënt. Het onderzoeken, beoordelen en de oplossingsgerichte aanpak maakt het erg prettig en functioneel werken. We vinden het zeer belangrijk dat de patiënt centraal staat. Wanneer er een behandeltraject gestart wordt, staat de hulpvraag van de patiënt centraal. Over het algemeen is therapie bij Cavari Clinics gericht op actieve therapie. Dit sluit perfect aan bij mijn interesses, ik voel me goed bij bewegen en heb er plezier in. Bij voorkeur buiten bewegen.

Het is algemeen bekend dat bewegen gezond is voor lichaam en geest. Bij patiënten kan er, om wat voor reden dan ook, een disbalans zijn ontstaan, waardoor klachten een rol spelen binnen het functioneren. Wat mijn functie zo leuk en interessant maakt is dat ik patiënten begeleid om een zo goed mogelijke bijdrage te leveren aan zijn/haar gezondheid.

Het geeft mij energie en een voldaan gevoel om te zien dat patiënten zich door de behandeling steeds beter gaan voelen op zowel mentaal als fysiek vlak en weer kunnen re-integreren in werk en leven.